Her kan livet bare komme an

I indretningen er der taget højde for den gældende lovgivning og de behov, der kan komme med alderen – f.eks. behovet for hjemmehjælp eller anden udefra kommende indsats. De nye seniorvenlige type D lejligheder er indrettet til de ændrede behov, der kan komme med alderen: Ekstra brede døre, ingen dørtrin og forberedt fleksibilitet på badeværelset.

I Karetmagerlundens seniorvenlige lejligheder, kan livet bare komme an – Kan du se perspektivet?

3-værelses SENIORVENLIG LEJLIGHED I HORSENS

I den afsluttende etape af Karetmagerlunden kan seniorlivet rigtig udfolde sig i rummelige og senior venlige lejligheder med elevator. Her kan du nyde dit seniorliv i en grøn korridor, tæt på alt det liv, der venter.

Frisk luft kan nydes på de store overdækkede altaner, hvor der også et integreret depotrum. Fra Karetmagerlunden er der korte afstande til indkøb, til gågader og oplevelser i centrum. Til banegård og busterminal med mange by- og regionale buslinier.

Lyder dette som noget for dig? - Så er en 3-værelses seniorvenlig lejlighed på Karetmagerlunden det helt rigtige valg.

Der er adgang via trappe og elevator til lejligheden.

Lejligheden

Attraktive nyopførte 3-værelses lejligheder i centrum af Horsens

Vores 3-værelses seniorvenlig lejlighed består af entré, badeværelse, køkken/alrum kombineret med stue, to regulære værelser, en sydvendt overdækket 13. m² stor altan med tilhørende depotrum. Lejligheden er indrettet med minimal spildplads, i gode gedigne materialer hvor kvaliteten er i højsæde. Hele lejligheden er desuden udstyret med gulvvarme. Lejlighederne med de  3-værelser er beliggende i stue etagen samt 1, 2, 3 og 4 sal.  

Badeværelse kan tilpasses

De seniorvenlige lejligheder har en dørbredde på 1 meter, der er forberedt og taget hensyn til en montering af toilet støttehåndtag. Ligeledes er brusenichen ekstra bred, og vask- og toiletskab er forberedt til montering af en eventuelt hæve-/sænke funktion.

Areal fra 100 - 107 m² - Se mere information om vores serniorvenlige lejligheder under boligtyper her!

Lejlighed i Horsens og tæt på naturen

Der findes i området omkring Karetmagerlunden en skøn natur, på trods af den meget centrale placering i Horsens midtby. I kort gåafstand fra lejlighederne finder man Bygholm Park, som er et fredet park- og naturområde, der indbyder til massevis af gode oplevelser i naturen. De gode stier rundt i parken og omkring søerne har gjort Bygholm Park til at samlingssted for motionister som ønsker løbe- og eller gåture i den naturskønne park.

Bygningerne

Byggeriet Karetmagerlunden opføres på Emil Møllers Gade i Horsens. Der opføres i alt 159 lejligheder som fordeles på syv etageejendomme. I første etape bliver tre af i alt syv etageejendomme opført med 59 leje lejligheder, der varierer i størrelser fra 58 – 119 m², som er fordelt på 2, 3 og 4 værelses lejligheder.

Bygningerne opføres med elevatorer samt store sydvendte overdækkede terrasser. Der anlægges en række grønne og beplantede fællesarealer, hvor der indbydes til kollektiv hygge og afslapning. Der er adgang via trappe og elevator til lejligheden.

3 værelses lejlighed | ledige lejeboliger | lejlighed i Horsens | Lejebolig i Horsens4 værelses lejlighed