Lejebolig i Horsens

Lejebolig til leje i Horsens

Karetmagerlunden er lokaliseret på Emil Møllers Gade i Horsens, hvorfor at indre by kan nås på blot få minutter. Du vil bo tæt på indkøbsmuligheder, shopping, spisesteder samt det pulserende samt kulturelle byliv som Horsens tilbyder i form af mange koncerter, forbrugermesser og diverse andre attraktioner. Den korte afstand til togstationen gør det nemt at pendle til både Århus og Vejle, hvor man ligeledes finder utrolig mange spændende attraktioner. 

Lyder dette som noget for dig? - Så er en lejebolig i Horsens på Karetmagerlunden det helt rigtige valg.

Lejebolig horsens | nye lejeboliger

Lejebolig type 3

Attraktiv nyopført lejebolig i Horsens med gå afstand til skøn natur.

Lejeboligen består af entre, badeværelse, køkken/alrum kombineret med stue, tre regulære værelser, en sydvendt altan med tilhørende depotrum. Lejeboligen er indrettet med minimal spildplads, i gode gedigne materialer hvor kvaliteten er i højsæde. Hele boligen er desuden udstyret med gulvvarme.

Areal fra 117 - 119 m² - Få mere information om lejeboligen under boligtyper her!

Der er adgang via trappe og elevator til lejligheden.


Lejebolig horsens 3D type c
Lejebolig Horsens 3d type b

Lejebolig type 2

Attraktiv nyopført lejebolig i hjertet af Horsens

Lejeboligen står af entré, badeværelse, køkken/alrum kombineret med stue, to regulære værelser, en sydvendt altan med tilhørende depotrum. Lejeboligen er indrettet med minimal spildplads, i gode gedigne materialer hvor kvaliteten er i højsæde. Hele boligen er desuden udstyret med gulvvarme.

Areal fra 100 - 107 m² - Få mere information om lejeboligen under boligtyper her!

Der er adgang via trappe og elevator til lejligheden.


Lejebolig i Horsens og tæt på naturen

På Karetmagerlunden vil man altid være tæt på naturen og byen. Der findes i området omkring Karetmagerlunden en skøn natur, på trods af den meget centrale placering i Horsens midtby. I kort gåafstand fra lejeboligerne finder man Bygholm Park, som er et fredet park- og naturområde, der indbyder til massevis af gode oplevelser i naturen. De gode stier rundt i parken og omkring søerne har gjort Bygholm Park til at samlingssted for motionister som ønsker løbe- og eller gåture i den naturskønne park. Lejebolig Horsens

Lejebolig horsens - tæt på by og naturen

Bygningerne

Byggeriet Karetmagerlunden opføres på Emil Møllers Gade i Horsens. Der opføres i alt 159 lejeboliger som fordeles på syv etageejendomme. I første etape bliver tre af i alt syv etageejendomme opført med 59 leje lejligheder, der varierer i størrelser fra 58 – 119 m², som er fordelt på 2, 3 og 4 værelses lejligheder.

Bygningerne opføres med elevatorer samt store sydvendte overdækkede terrasser. Der anlægges en række grønne og beplantede fællesarealer, hvor der indbydes til kollektiv hygge og afslapning. Der er adgang via trappe og elevator til lejeboligen.

3 værelses lejlighed | ledige lejeboliger | lejlighed i Horsens | Lejebolig i Horsens4 værelses lejlighed