Søgning

Social ansvarlighed

Karetmagerlunden er mere end “bare” gode lejligheder.

I hjertet af Horsens ligger Karetmagerlunden, et lokalt samlingssted, hvor fællesskab og engagement trives. Hos os går vi ikke kun op i at skabe en hyggelig atmosfære; vi prioriterer også at være socialt ansvarlige og bidrage positivt til vores område.

Vi tror på, at virkelig forandring begynder med handling. Derfor engagerer vi os aktivt i forskellige initiativer og projekter, der gør en forskel for dem omkring os. Fra at støtte lokale foreninger, og velgørenhedsorganisationer der bl.a. fremme forebyggelse af sundhed.

F.eks. har vi installeret en hjertestarter i vores bygningskompleks, og har i den forbindelse tilbud alle vores beboere et gratis hjertestarter kursus

Vores sociale ansvar omfatter også vores medarbejdere og partnere. Vi vægter et trygt og inkluderende arbejdsmiljø, hvor alle har lige muligheder og bliver behandlet med respekt og værdighed.

Vi tror på, at ved at gå forrest med vores sociale ansvar kan vi inspirere andre til at gøre det samme. Sammen kan vi skabe en bedre fremtid for alle. Velkommen til Karetmagerlunden – hvor vi ikke bare dyrker god stemning, men også socialt ansvar!

Vil du høre mere?

Giv os et kald eller send en e-mail. Så tager vi en dialog om din boligsituation.
Vi glæder os meget til at høre fra dig.

Åbent hus hver torsdag kl. 16-18