Søgning

Boligstøtte

Få hjælp til huslejen

Er du interesseret i at finde ud af, om du kan få boligstøtte?

Vi gør opmærksom på, at indholdet på denne side kun er vejledende, og de sider vi henviser til har forrang. Derfor anbefaler vi, at du læser videre på de henviste sider, således du får den rigtige vejledning i hvordan du eventuelt søger.

Tip: Når du anvender boligvælgeren her på hjemmesiden (og vælger en bygning), kan du via knappen “Beregn boligsøtte” få vist den anslåede boligstøtte for hver enkelt lejemål.

Boligstøtte er en offentlig ydelse, der kan hjælpe med at dække udgifterne til din bolig, herunder leje eller lån, afhængigt af dine økonomiske forhold. Mange danskere kan have ret til boligstøtte, men det afhænger af forskellige faktorer, herunder husstandens indkomst, boligens størrelse og omkostninger.

Hvis du bor til leje i en bolig med eget køkken, kan du måske få boligstøtte, det kræver at du skal bo i lejligheden hele året. Hvis I bor flere sammen, er det kun én person, som kan få boligstøtte. Boligstøtten bliver udbetalt til den der laver ansøgningen.

Har du søgt boligstøtte senest 30 dage efter du er flyttet ind, vil pengene blive udbetalt med tilbagevirkende kraft fra indflytningsdatoen uanset sagsbehandlingstiden, som kan være op til 13 uger.
Hvis du har behov for at få en foreløbig udbetaling, inden din ansøgning er behandlet, kan du ringe til Udbetaling Danmark.

Når du får boligstøtte

Det er vigtigt at være opmærksom på, at der sker ændringer i din økonomiske situation, og det anbefales derfor, at man tjekker reglerne for boligstøtte på borger.dk, for at få præcise oplysninger om dine specifikke omstændigheder og krav.

Beregn dit boligtilskud

At få klarhed over din berettigelse til støtte kan hjælpe dig med at sikre økonomisk stabilitet og bedre planlægge dine boligudgifter.

Her kan du beregne, hvor meget du cirka kan få i boligstøtte. Beløbet er vejledende. Klik på ‘boligstøtte’, og følg vejledningen. Bemærk, at man kan lave en beregning uden at logge ind med NemID.
Tjek din boligstøtte
Lejlighederne

Vil du høre mere?

Giv os et kald eller send en e-mail. Så tager vi en dialog om din boligsituation.
Vi glæder os meget til at høre fra dig.

Åbent hus hver torsdag kl. 16-18