Lejlighed i Horsens

Lejlighed i Horsens til leje

Karetmagerlunden er lokaliseret på Emil Møllers Gade i Horsens, hvorfor at indre by kan nås på blot få minutter. Kvalitet har haft højeste prioritet i tilblivelsen af Karetmagerlundens lejligheder. Her er udelukkende benyttet solide byggematerialer, der sikrer holdbarhed og langvarig komfort, og i indretningen har vi tilstræbt en unik planløsning og et design, der afspejler moderne æstetik og funktionalitet.

Du vil bo tæt på indkøbsmuligheder, shopping, spisesteder samt det pulserende samt kulturelle byliv som Horsens tilbyder i form af mange koncerter, forbrugermesser og diverse andre attraktioner. Den korte afstand til togstationen gør det nemt at pendle til både Århus og Vejle, hvor man ligeledes finder utrolig mange spændende attraktioner. 

Lyder dette som noget for dig? - Så er en lejlighed i Horsens på Karetmagerlunden måske det helt rigtige valg for dig!

2-værelses lejlighed - type A

Er du på udkig efter en moderne, velindrettet 2-værelses lejlighed med stor overdækket syd/vest vendt altan på 9 m² ? Så er Karetmagerlunden det ideelle valg for dig!

Vores boliger er resultatet af omhyggeligt håndværk og er skabt af arkitekter, der kombinerer æstetik med funktionalitet i højeste grad. Her får du ikke blot en lejlighed; du får hele pakken, en livsstil i særklasse.

Beliggenhed, beliggenhed, beliggenhed!

Karetmagerlunden er strategisk placeret midt i hjertet af Horsens, hvilket betyder, at du har alt, hvad du behøver, lige ved hånden - butikker, spisesteder, kulturelle begivenheder og offentlig transport.

Vi går op i det naturskønne og tilbyder grønne oaser og rekreative områder, der giver dig mulighed for at oplade og forynge dig selv.

Er du parat til at tage det næste skridt mod din drømmelejligehd? Tøv ikke med at kontakte os i dag for at få flere oplysninger om vores ledige lejligheder og for at arrangere en rundvisning.

Areal fra 58 - 64 m² - Få mere information om lejligheden under boligtyper her!

Læs mere om vores 2-værelses lejlighed

3-værelses lejlighed - type B

Attraktiv ny opført lejlighed i hjertet af Horsens

Lejligheden består af entré, badeværelse, køkken/alrum kombineret med stue, to regulære værelser, en sydvendt altan med tilhørende depotrum. Lejligheden er indrettet med minimal spildplads, i gode gedigne materialer hvor kvaliteten er i højsæde. Hele lejligheden er desuden udstyret med gulvvarme.

Areal fra 100 - 107 m² - Få mere information om vores 3-værelses lejlighed her!

Der er adgang via trappe og elevator til din 3-værelses lejlighed.

 

4-værelses lejlighed - type C

Attraktiv ny opført lejlighed i Horsens med gå afstand til skøn natur.

Lejligheden består af entre, badeværelse, køkken/alrum kombineret med stue, tre regulære værelser, en sydvendt altan med tilhørende depotrum. Lejligheden er indrettet med minimal spildplads, i gode gedigne materialer hvor kvaliteten er i højsæde. Hele lejligheden er desuden udstyret med gulvvarme.

Areal fra 117 - 119 m² - Få mere information om lejligheden under boligtyper her!

TILGÆNGELIGHED

Da alle bygningerne i Karetmagerlunden er udstyret med elevatorer, er der nem og let adgang til alle etager, når du flytter ind, bærer på indkøbsposer eller bare skal ud eller ind fra dine daglige aktiviteter. Elevatorerne er der for at gøre dit liv lettere – for at kunne imødekomme en evt. nedsat mobilitet, så der er nem og bekvem adgang til alle etager for enhver.

 

3-VÆRELSES SENIORVENLIG LEJLIGHED

HER KAN LIVET BARE KOMME AN!

I indretningen er der taget højde for den gældende lovgivning og de behov, der kan komme med alderen – f.eks. behovet for hjemmehjælp eller anden udefra kommende indsats. De nye seniorvenlige 3-værelses lejligheder er indrettet til de ændrede behov, der kan komme med alderen: Ekstra brede døre, ingen dørtrin og forberedt fleksibilitet på badeværelset.

3-VÆRELSES SENIORVENLIG LEJLIGHED I HORSENS

I den afsluttende etape af Karetmagerlunden kan seniorlivet rigtig udfolde sig i rummelige og senior venlige lejligheder med elevator. Her kan du nyde dit seniorliv i en grøn korridor, tæt på alt det liv, der venter.

Frisk luft kan nydes på de store overdækkede altaner, hvor der også et integreret depotrum. Fra Karetmagerlunden er der korte afstande til indkøb, til gågader og oplevelser i centrum. Til banegård og busterminal med mange by- og regionale buslinier.

Lyder dette som noget for dig? - Så er en 3-værelses seniorvenlig lejlighed på Karetmagerlunden det helt rigtige valg. Læs mere om vores seniorvenlige leje lejligheder

Der er adgang via trappe og elevator til lejligheden.

Lejlighed i Horsens og tæt på naturen

På Karetmagerlunden vil man altid være tæt på naturen og byen. Der findes i området omkring Karetmagerlunden en skøn natur, på trods af den meget centrale placering i Horsens midtby. I kort gåafstand fra lejlighederne finder man Bygholm Park, som er et fredet park- og naturområde, der indbyder til massevis af gode oplevelser i naturen. De gode stier rundt i parken og omkring søerne har gjort Bygholm Park til at samlingssted for motionister som ønsker løbe- og eller gåture i den naturskønne park.

Bygningerne

Byggeriet Karetmagerlunden opføres på Emil Møllers Gade i Horsens. Der opføres i alt 159 lejligheder som fordeles på syv etageejendomme. I første etape bliver tre af i alt syv etageejendomme opført med 59 leje lejligheder, der varierer i størrelser fra 58 – 119 m², som er fordelt på 2, 3 og 4 værelses lejligheder.

Bygningerne opføres med elevatorer samt store sydvendte overdækkede terrasser. Der anlægges en række grønne og beplantede fællesarealer, hvor der indbydes til kollektiv hygge og afslapning. Der er adgang via trappe og elevator til lejligheden.

3 værelses lejlighed | ledige lejeboliger | lejlighed i Horsens | Lejebolig i Horsens4 værelses lejlighed