Lejlighed i Horsens

Lejlighed til leje i Horsens

Karetmagerlunden er lokaliseret på Emil Møllers Gade i Horsens, hvorfor at indre by kan nås på blot få minutter. Du vil bo tæt på indkøbsmuligheder, shopping, spisesteder samt det pulserende samt kulturelle byliv som Horsens tilbyder i form af mange koncerter, forbrugermesser og diverse andre attraktioner. Den korte afstand til togstationen gør det nemt at pendle til både Århus og Vejle, hvor man ligeledes finder utrolig mange spændende attraktioner.

Lyder dette som noget for dig? - Så er en lejlighed i Horsens på Karetmagerlunden det helt rigtige valg.

Lejlighed i Horsens | nye lejligheder til leje
Lejlighed i Horsens type B - 3D

Lejlighed type 2

Attraktiv ny opført lejlighed i hjertet af Horsens

Lejligheden består af entré, badeværelse, køkken/alrum kombineret med stue, to regulære værelser, en sydvendt altan med tilhørende depotrum. Lejligheden er indrettet med minimal spildplads, i gode gedigne materialer hvor kvaliteten er i højsæde. Hele lejligheden er desuden udstyret med gulvvarme.

Areal fra 100 - 107 m² - Få mere information om lejligheden under boligtyper her!

Der er adgang via trappe og elevator til lejligheden.


Lejlighed type 3

Attraktiv ny opført lejlighed i Horsens med gå afstand til skøn natur.

Lejligheden består af entre, badeværelse, køkken/alrum kombineret med stue, tre regulære værelser, en sydvendt altan med tilhørende depotrum. Lejligheden er indrettet med minimal spildplads, i gode gedigne materialer hvor kvaliteten er i højsæde. Hele lejligheden er desuden udstyret med gulvvarme.

Areal fra 117 - 119 m² - Få mere information om lejligheden under boligtyper her!

Der er adgang via trappe og elevator til lejligheden.


Lejlighed i Horsens type C - 3D

Lejlighed i Horsens og tæt på naturen

På Karetmagerlunden vil man altid være tæt på naturen og byen. Der findes i området omkring Karetmagerlunden en skøn natur, på trods af den meget centrale placering i Horsens midtby. I kort gåafstand fra lejlighederne finder man Bygholm Park, som er et fredet park- og naturområde, der indbyder til massevis af gode oplevelser i naturen. De gode stier rundt i parken og omkring søerne har gjort Bygholm Park til at samlingssted for motionister som ønsker løbe- og eller gåture i den naturskønne park.

Lejlighed horsens | tæt på natur og byren

Bygningerne

Byggeriet Karetmagerlunden opføres på Emil Møllers Gade i Horsens. Der opføres i alt 159 lejligheder som fordeles på syv etageejendomme. I første etape bliver tre af i alt syv etageejendomme opført med 59 leje lejligheder, der varierer i størrelser fra 58 – 119 m², som er fordelt på 2, 3 og 4 værelses lejligheder.

Bygningerne opføres med elevatorer samt store sydvendte overdækkede terrasser. Der anlægges en række grønne og beplantede fællesarealer, hvor der indbydes til kollektiv hygge og afslapning. Der er adgang via trappe og elevator til lejligheden.

3 værelses lejlighed | ledige lejeboliger | lejlighed i Horsens | Lejebolig i Horsens4 værelses lejlighed