Ledige lejeboliger

Ledige lejeboliger i Horsens

Karetmagerlunden er lokaliseret på Emil Møllers Gade i Horsens, hvorfor at indre by kan nås på blot få minutter. Du vil bo tæt på indkøbsmuligheder, shopping, spisesteder samt det pulserende samt hverdagens kulturelle byliv som Horsens tilbyder i form af mange koncerter, forbrugermesser og diverse andre attraktioner. Den korte afstand til togstationen gør det nemt at pendle til Århus og Vejle, hvor man ligeledes finder utrolig mange spændende attraktioner. 

Lyder dette som noget for dig? - Så har vi nogle ledige lejeboliger i Horsens stående klar til dig på Karetmagerlunden.

Ledige lejeboliger i Horsens
Ledige lejeboliger i Horsens type C

Lejebolig type C

Attraktiv nyopførte ledige lejeboliger i Horsens tæt på skøn natur.

Lejeboligen består af entre, badeværelse, køkken/alrum kombineret med stue, tre regulære værelser, en sydvendt altan med tilhørende depotrum. Lejeboligen er indrettet med minimal spildplads, i gode gedigne materialer hvor kvaliteten er i højsæde. Hele boligen er desuden udstyret med gulvvarme.

Areal fra 117 - 119 m² - Få mere information om ledige lejboliger under boligtyper her!

Der er adgang via trappe og elevator til lejeboligen.


Lejebolig type B

Attraktiv nyopført ledig lejebolig i Horsens

Lejeboligen består af entré, badeværelse, køkken/alrum kombineret med stue, to regulære værelser, en sydvendt altan med tilhørende depotrum. Lejeboligen er indrettet med minimal spildplads, i gode gedigne materialer hvor kvaliteten er i højsæde. Hele boligen er desuden udstyret med gulvvarme.

Areal fra 100 - 107 m² - Få mere information om lejeboligen under boligtyper her!

Der er adgang via trappe og elevator til lejeboligen.


Ledige lejeboliger i Horsens type B

Lejebolig tæt på naturen

På Karetmagerlunden vil man altid være tæt på naturen og byen. Der findes i området omkring Karetmagerlunden en skøn natur, på trods af den meget centrale placering i Horsens midtby. I kort gåafstand fra lejeboligerne finder man Bygholm Park, som er et fredet park- og naturområde, der indbyder til massevis af gode oplevelser i naturen. De gode stier rundt i parken og omkring søerne har gjort Bygholm Park til at samlingssted for motionister som ønsker løbe- og eller gåture i den naturskønne park.

Lejlighed horsens | tæt på natur og byren

Bygningerne

Byggeriet Karetmagerlunden opføres på Emil Møllers Gade i Horsens. Der opføres i alt 159 lejeboliger som fordeles på syv etageejendomme. I første etape bliver tre af i alt syv etageejendomme opført med 59 leje lejeboliger, der varierer i størrelser fra 58 – 119 m², som er fordelt på 2, 3 og 4 værelses boliger.

Bygningerne opføres med elevatorer samt store sydvendte overdækkede terrasser. Der anlægges en række grønne og beplantede fællesarealer, hvor der indbydes til kollektiv hygge og afslapning. Der er adgang via trappe og elevator til lejeboligen.

3 værelses lejlighed | ledige lejeboliger | lejlighed i Horsens | Lejebolig i Horsens4 værelses lejlighed