4 værelses lejlighed i Horsens

4 værelses lejlighed til leje

Karetmagerlunden er lokaliseret på Emil Møllers Gade i Horsens, hvorfor at indre by kan nås på blot få minutter. Du vil bo tæt på indkøbsmuligheder, shopping, spisesteder samt det pulserende samt kulturelle byliv som Horsens tilbyder i form af mange koncerter, forbrugermesser og diverse andre attraktioner. Den korte afstand til togstationen gør det nemt at pendle til både Århus og Vejle, hvor man ligeledes finder utrolig mange spændende attraktioner.

Lyder dette som noget for dig? - Så er en 4 værelses lejlighed i Horsens på Karetmagerlunden det helt rigtige valg.

4-vaerelses-lejlighed-horsens
4-vaerelses-lejlighed-3d-type-c

Lejligheden

Attraktive nye 4 værelses lejligheder i hjertet af Horsens

Vores 4 værelses lejlighed består af entré, badeværelse, køkken/alrum kombineret med stue, tre regulære værelser, en sydvendt ovredækket 13. m² stor terrasse med tilhørende depotrum. Lejligheden er indrettet med minimal spildplads, i gode gedigne materialer hvor kvaliteten er i højsæde. Hele lejligheden er desuden udstyret med gulvvarme. Lejlighederne med de  fire værelser er beliggende i stue etagen samt 1, 2, 3 og 4 sal.

Areal fra 117 - 119 m² - Få mere information om lejligheden under boligtyper her!

Der er adgang via trappe og elevator til lejligheden.

Virtuel fremvisning

Via vores 360° view tour, har du mulighed for at se en fotorealistisk fremvisning af vores 4 værelses lejlighed i Karetmagerlunden. Hvis du har ét par VR briller, vil du også kunne opleve at stå i lejligheden med vores Virtuel Reality version af lejligheden.

Gå på opdagelse i 4 værelses lejligheden med vores 360° tour view eller virtuelle 3D fremvisning(klik på øje ikonet i bunden af skærmen).


Visualisering af leje lejligheder i centrum af Horsens

Lejlighed i Horsens og tæt på naturen

Der findes i området omkring Karetmagerlunden en skøn natur, på trods af den meget centrale placering i Horsens midtby. I kort gåafstand fra lejlighederne finder man Bygholm Park, som er et fredet park- og naturområde, der indbyder til massevis af gode oplevelser i naturen. De gode stier rundt i parken og omkring søerne har gjort Bygholm Park til at samlingssted for motionister som ønsker løbe- og eller gåture i den naturskønne park.

Lejlighed horsens | tæt på natur og byren

Bygningerne

Byggeriet Karetmagerlunden opføres på Emil Møllers Gade i Horsens. Der opføres i alt 159 lejligheder som fordeles på syv etageejendomme. I første etape bliver tre af i alt syv etageejendomme opført med 59 leje lejligheder, der varierer i størrelser fra 58 – 119 m², som er fordelt på 2, 3 og 4 værelses lejligheder.

Bygningerne opføres med elevatorer samt store sydvendte overdækkede terrasser. Der anlægges en række grønne og beplantede fællesarealer, hvor der indbydes til kollektiv hygge og afslapning. Der er adgang via trappe og elevator til lejligheden.

3 værelses lejlighed | ledige lejeboliger | lejlighed i Horsens | Lejebolig i Horsens4 værelses lejlighed