Søgning
10. januar 2024

Seniorlivet i Karetmagerlunden

Er du træt af at gå på kompromis med din livskvalitet som senior? Så læs med her!

At blive ældre behøver ikke betyde at man skal give afkald på hverken komfort eller kvalitet. Hos Karetmagerlunden er der taget højde for seniorlivets behov, når det kommer til boligindretning. Seniorlejligheden er indrettet med minimal spildplads, men stadig med gode materialer og høj kvalitet. Hele lejligheden har gulvvarme, hvilket sikrer en behagelig temperatur og en hyggelig atmosfære.

Den seniorvenlige lejlighed er indrettet med fleksibilitet og tilpasning for øje. Der er taget hensyn til, at der kan opstå behov for ekstra hjælp eller andre former for assistancer. Badeværelset er ekstra bredt, og der er taget højde for eventuel montering af støttehåndtag og hæve-/sænke funktion i vask- og toiletskabet. Det betyder, at lejligheden kan tilpasses efter individuelle behov.

Med elevator og dørbredde på 1 meter, er lejligheden også tilgængelig for kørestolsbrugere eller personer med gangbesvær. Karetmagerlunden har altså taget højde for alle eventualiteter og skabt en lejlighed med fleksibilitet og tilpasning for øje. Så uanset alder og behov, kan man fortsætte med at leve livet fuldt ud hos Karetmagerlunden.

City-senior:

Det er vigtigt at understrege, at seniorlivet hos Karetmagerlunden ikke kun er en bolig, men også en livsstil. Med sin skønne beliggenhed og den rolige atmosfære, kan man virkelig nyde sin alderdom og det bedste af livet. Beliggenheden i byens centrum sikrer også, at man kan opleve byens historie og kultur i fulde drag, og man kan dermed opnå sit fulde potentiale som city-senior.

Seniorvenlig lejlighed:

Så er du på udkig efter en seniorvenlig bolig med høj kvalitet og fleksibilitet, så er Karetmagerlunden et godt bud. Med sin beliggenhed i hjertet af Horsens, kan du nyde en livsstil som city-senior og opleve byens historie og kultur.

Åbent hus hver torsdag kl. 16-18