Søgning
26. marts 2024

Opdag Horsens: En Historisk og Livlig By

Horsens er en by med en stolt fortid og en spændende nutid. Beliggende i hjertet af Danmark, er byen en skattekiste af historie, kultur og natur.

Underholdende Muligheder

Horsens tilbyder en bred vifte af muligheder for sine beboere. Med smukke parker som Bygholm Park samt naturperler som Sondrup Bakker og Nørrestrand, er der rig mulighed for at udforske den østjyske natur og nyde de naturskønne omgivelser.

Uddannelse og Innovation

VIA University College er en af byens stoltheder og tilbyder en bred vifte af videregående uddannelser. Beliggende kun få minutters gang fra Karetmagerlunden, er VIA en tilgængelig ressource for alle, der ønsker at uddanne sig inden for forskellige fagområder.

Kulturelle og Sportslige Begivenheder

Horsens har et pulserende kulturliv med Nordstern Arena og Forum Horsens som centrale omdrejningspunkter. Disse arenaer er ikke kun steder for sportsbegivenheder, men også vært for koncerter, shows, messer og konferencer, der tiltrækker besøgende fra nær og fjern.

Shopping og Byliv

Bytorvet og City Horsens er indkøbsmekkaer for shoppeglade sjæle. Med et bredt udvalg af butikker, caféer og restauranter er disse områder populære destinationer for både lokale og besøgende.

Historiske Attraktioner

FÆNGSLET, det tidligere Horsens statsfængsel, er i dag en unik attraktion med café og museum. Her kan besøgende udforske fængslets historie og opleve livet bag murene gennem interaktive udstillinger og historier om berømte fanger og flugtforsøg.

Forfriskende Fritid ved Fjorden

Langelinje og havnepromenaden er populære områder, hvor besøgende kan nyde naturen og det maritime miljø. Med græsarealer, badebroer og aktiviteter som beachvolley, er disse områder ideelle til afslapning og sjove udendørs aktiviteter.

Forum Horsens

Forum Horsens er en moderne og multifunktionel sportsarena, der tilbyder et bredt udvalg af sports- og kulturarrangementer året rundt. Med et 50 meter bassin og varme vandsbassiner er det et populært sted for både motion og afslapning.

Alt i alt byder Horsens på en spændende blanding af historie, kultur, natur og moderne faciliteter, der gør den til et attraktivt sted at bo og besøge.

Åbent hus hver torsdag kl. 16-18