Søgning
20. februar 2024

Livet som Studerende i Karetmagerlunden

At være studerende handler ikke kun om forelæsninger og bøger; det handler også om at finde det rette sted at kalde hjem. Karetmagerlunden, beliggende kun 200 meter fra VIA University College, Campus Horsens, tilbyder en unik boligoplevelse, der passer perfekt til den studerendes livsstil.

Tæt på uddannelsesmuligheder: VIA University College, Campus Horsens

For de studerende, der vælger Karetmagerlunden som deres hjem, er nærheden til uddannelsesmuligheder utrolig bekvemt. Med VIA University College, Campus Horsens, kun 200 meter væk, er det nemt at nå forelæsninger og være en del af det pulserende studiemiljø uden besværet med lange rejser.

Sundhed og fitness inden for rækkevidde

Et aktivt studieliv kræver en sund balance, og Karetmagerlunden tilbyder netop det. Et fitnesscenter beliggende blot 100 meter væk giver beboerne mulighed for at holde sig i form uden at skulle foretage store rejser. Dette er ideelt for studerende, der ønsker at opretholde en aktiv og sund livsstil.

Studielivet og det festlige natteliv

Studerende skal have plads til både studieforpligtelser og sociale aktiviteter. Karetmagerlunden er ikke kun et sted at bo; det er også tæt på det festlige natteliv, som enhver studerende vil sætte pris på. Med caféer, barer og sociale mødesteder i nærheden er der altid mulighed for at afslutte dagen med venner eller møde nye mennesker.

Fællesskab og samhørighed

At leve som studerende i Karetmagerlunden handler ikke kun om de praktiske bekvemmeligheder, men også om at være en del af et fællesskab. Beboerne deler ikke kun en beliggenhed, men også en oplevelse. Studerende vil finde et sted, der ikke kun er bekvemt og komfortabelt, men også indbyder til samhørighed og fællesskab.

At vælge Karetmagerlunden som studerende betyder at omfavne en unik boligoplevelse, der kombinerer nærhed til uddannelsesinstitutioner, fitnessmuligheder og det pulserende natteliv og meget mere. Det er et hjem, der tilbyder mere end blot et sted at bo; det er et sted, der tilpasser sig den travle og berigende livsstil, som studerende søger.

Åbent hus hver torsdag kl. 16-18