Søgning
16. april 2024

Karetmagerlundens samarbejde med HH Elite.

Karetmagerlundens engagement i lokalsamfundet

Karetmagerlunden er ikke kun kendt for dens skønne beliggenhed og fantastiske faciliteter, men også for engagementet i lokalsamfundet. En af de samarbejdspartnere, som Karetmagerlunden er særlig stolt af at samarbejde med, er Horsens Håndbold Elite (HH Elite). 

Hos Karetmagerlunden betyder vores samarbejde med HH Elite ikke kun en stærkere forbindelse til vores lokale sportsmiljø, men også en mulighed for at støtte og fremme talentudviklingen i vores område. Vi tror på vigtigheden af at investere i vores lokalsamfund og skabe meningsfulde partnerskaber, der bidrager til vækst og trivsel for alle. 

Hvem er HH Elite?

HH Elite er et håndboldhold beliggende i Forum Horsens, og de har et tæt samarbejde med Karetmagerlunden. HH Elite har en klar mission om at udvikle talenter og samtidig sikre livskvalitet i dagligdagen. De tager udgangspunkt i skandinaviske værdier og ønsker at være et forbillede for ungdommen. En vigtig del af HH Elite’s vision er at være bindeled mellem uddannelsesinstitutioner og sport samt at profilere Horsens som en attraktiv idrætsby. 

Samarbejdet.

Samarbejdet mellem Karetmagerlunden og Horsens Håndbold Elite (HH Elite) er mere end bare en partnerskabsaftale. Det er en stærk lokal forbindelse, der viser vores dybe engagement i det omkringliggende samfund.

HH Elite, forankret i Forum Horsens, er ikke bare et håndboldhold; det er en drivkraft for talentudvikling, livskvalitet og en fornem repræsentant for Horsens. Deres vision om at være rollemodeller for den yngre generation og fremme Horsens som en sportsby er en vision, vi er stolte af at støtte.

Åbent hus hver torsdag kl. 16-18