Søgning
6. februar 2024

Karetmagerlundens årlige udflugt:
En dag med fællesskab og historie

Hvert år samles beboere fra Karetmagerlunden til det, der er blevet en eftertragtet tradition – den årlige udflugt sponsoreret af udlejeren. Det er ikke bare en tur; det er et eventyr, der styrker båndene mellem naboer og skaber minder for livet.

Afgang i fællesskab:

Udflugten begynder med en fælles afgang i en bus, der venter på os lige uden for vores hjem. Stemningen er fyldt med forventning, og snakken blandt beboere er en blanding af glæde og spænding.

Memphis Mansion i Randers: Et møde med Elvis Presleys legacy:

Årets udflugt førte os sidste år til Memphis Mansion i Randers, et sted, der huser en imponerende samling af alt, der har med Elvis Presley at gøre. Fra hans musikalske arv til personlige ejendele, trådte vi ind i kongen af rocks verden. Det var som at gå tilbage i tiden og opleve, hvad der gjorde Elvis til en legende.

Hvidsten Kro: En smag af historie:

Efter en morgen fyldt med musik og minder kørte bussen os videre til Hvidsten Kro. Her blev vi ikke kun forkælet med den berømte æggekage, men vi blev også dybt nedsunket i historien. Værtens fortælling om Hvidsten Gruppen under Danmarks besættelse ved Anden Verdenskrig gav en dybere forståelse af vores lands historie og modstandsånd.

Sammenbinding af fællesskabets bånd:

Det, der gør denne årlige udflugt så speciel, er ikke kun stederne, vi besøger, men også de øjeblikke, vi deler sammen. Det er en dag, der styrker fællesskabet og skaber forbindelser mellem naboer, som går ud over det daglige hej i opgangen.

Afslutning på en mindeværdig dag:

Efter en dag fyldt med musik, historie og fællesskab vendte vi hjem til Karetmagerlunden med et sind fyldt med nye minder. Årets udflugt var igen en succes, og vi ser allerede frem til dette års eventyr.

Åbent hus hver torsdag kl. 16-18