Søgning
18. oktober 2023

Karetmagerlunden – det perfekte sted at bo

Hvis du er en af de mange, der søger efter en lejlighed i Horsens og ønsker en bolig, der kombinerer byens bekvemmeligheder med naturens skønhed, så er Karetmagerlunden det oplagte valg. Beliggende i hjertet af Horsens, byder Karetmagerlunden på en skøn og fredfyldt atmosfære, hvor du kan slappe af og fordybe dig i omgivelserne, samtidig med at du er inden for gåafstand til byens mangfoldige tilbud – fra kulturelle oplevelser til naturskønne områder.

Læs videre for at opdage mere om, hvad Karetmagerlunden har at tilbyde, og hvorfor det er en af de mest eftertragtede boligområder i Horsens.

Praktisk transport og afslappede omgivelser

Med højst 20 minutters gang til de fleste seværdigheder samt en bus- og togstation i nærheden, er transportmulighederne ideelle for alle. På stedet findes der også parkeringsmuligheder, der er gratis i op til 3 timer, og permanent parkering er til rådighed for dem med bil.

Karetmagerlunden byder desuden på grønne områder med hyggelige bænke, hvor du kan nyde en stille stund midt i naturen. Og med en vicevært på stedet, der regelmæssigt vedligeholder området, sørger for blomster og træer samt håndterer eventuelle udfordringer i din lejlighed, kan du altid være sikker på, at du bor i et rent og velplejet miljø.

Bagområdet er også omgivet af natur og byder på en usædvanlig rolig og fredfyldt atmosfære. Med E45-motorvejen og togstationen i nærheden, kun henholdsvis 10 minutters gang og 5 minutters kørsel væk, er det let at udforske alt, hvad Horsens har at byde på.

Fællesskab i højsædet

En af de mest betydningsfulde aspekter ved livet i Karetmagerlunden er det stærke fællesskab, der er hjertet i dette boligområde. Beboerne her deltager i og bidrager til et varmt og indbydende fællesskab, som giver en følelse af samhørighed og tryghed.

Der er regelmæssige arrangementer og aktiviteter, der hjælper med at bringe beboerne sammen. Fra fælles grillfester til havearbejdsdage og hyggelige kaffemøder er der altid muligheder for at møde dine naboer, knytte venskaber og dele oplevelser.

Med så mange fordele ved at bo i Karetmagerlunden er det ikke overraskende, at området har en høj andel af langvarige beboere. Hvorfor ikke overveje at blive en af dem og opleve det ideelle boligmiljø i Horsens?

Åbent hus hver torsdag kl. 16-18