Søgning
11. oktober 2023

Horsens – historisk, moderne og et trygt sted at bo

Horsens kommune er, måske netop i kraft af sin rige forhistorie, i dag en moderne og udviklingsorienteret købstad. Derfor har byen og kommunen også de seneste årtier opnået øget attraktivitet. Det har resulteret i mange nye tilflyttere. Der satses meget på kulturen, der har vist sig at have stor betydning for mange af kommunens indbyggerne – men også indstillingen på at ville en bæredygtig, grøn profil medvirker til byens og kommunens vækst. En placering midt i det østjyske er naturligvis også med til at gøre Horsens til et særdeles ideelt sted at bosætte sig. Det har erhvervslivet osse bemærket…

Karetmagerlunden – et unikt byggeri, et trygt sted at bo, tæt på alt

Karetmagerlunden er et nyudviklet og færdigbygget boligområde – moderne arkitektur i gedigne materialer. Karetmagerlunden har fra første færd haft fokus på bæredygtighed og er derfor også energioptimeret bedst muligt. Det samlede byggeri består af kvalitetslejligheder i fire forskellige størrelser og indretninger – stueplan til 6. etage. Byggeriet har flere naturligt indpassede, grønne oaser til udendørs ophold, når vejret og behovet er til det.

Indenfor bare 500 til 1.000 m er der flere rekreative parker og 1.500 m vest for Karetmagerlunden ligger Bygholm sø, der benyttes af mange løbere, motionister og naturelskere. Med Karetmagerlunden som dagligt udgangspunkt er der i det hele taget kun korte afstande til banegård, busforbindelser og en bymidte med spændende caféer, butikker og restauranter – med interessante kontraster mellem nybyggeri og den gamle bydel med sine smalle gader, torve og historiske bygninger. 

Og “lige rundt om hjørnet” på det altsammen kan du trygt bo i Karetmagerlunden…

Åbent hus hver torsdag kl. 16-18