Søgning
30. januar 2024

Sikkerhed og Tryghed:
Beboernes velvære i centrum hos Karetmagerlunden

Når det kommer til at kalde et sted for hjem, er sikkerhed og tryghed afgørende. Hos Karetmagerlunden er beboernes velvære prioriteret højt, og det afspejles i de omfattende sikkerhedsforanstaltninger, der er implementeret.

Hjertestarter tilgængelig 24/7

Ved Karetmagerlunden er tryghed mere end blot en følelse. Beboernes sundhed er en topprioritet, og derfor er der installeret en hjertestarter, der er tilgængelig 24 timer i døgnet, syv dage om ugen. Dette giver en ekstra lag af sikkerhed og tryghed for alle beboere.

Sikre adgangsforhold

Aflåste døre ved indgangene til lejlighedsopgangen bidrager til en ekstra sikkerhedsforanstaltning. Dette hjælper med at sikre, at kun autoriserede personer har adgang til bygningen, hvilket skaber et beskyttet miljø for alle beboere.

Aflåste cykelskure

Cykler er et populært transportmiddel, og for at beskytte beboernes ejendele er cykelskurene aflåste. Dette giver ikke kun sikker opbevaring af cykler, men skaber også en følelse af tryghed for alle beboere.

Viceværten – en lokal problemløser

Hos Karetmagerlunden er vores dedikerede vicevært Michael til rådighed, hvor han fungerer som områdets lokale problemløser. Viceværten er til stede for at håndtere daglige udfordringer, besvare spørgsmål og sikre, at beboerne har en pålidelig kilde til assistance og support.

Nøje vedligeholdelse af faciliteter:

Regelmæssig vedligeholdelse af bygninger og faciliteter er en del af Karetmagerlundens engagement i beboernes tryghed. Dette inkluderer løbende eftersyn af døre, låse, belysning og andre potentielle sikkerhedsrisici.

Karetmagerlunden stræber efter at skabe mere end blot et sted at bo; det er et hjem, hvor beboernes sikkerhed og tryghed er i centrum. Ved konstant at evaluere og forbedre sikkerhedsforanstaltningerne sikrer Karetmagerlunden, at beboerne kan slappe af og nyde deres hjem med ro i sindet.

Åbent hus hver torsdag kl. 16-18