Søgning
16. marts 2024

Kaffe & Hygge i Karetmagerklubben: Tirsdag Eftermiddags Tradition

Velkommen til tirsdag eftermiddag i Karetmagerklubben, hvor naboer samles for at dyrke kaffe, hygge og fællessang. Fra kl. 15 hver tirsdag eftermiddag fyldes klubben med duften af friskbrygget kaffe, latter og toner af fællesskab. Lad os udforske, hvad der gør disse tirsdage så særlige.

Kl. 15: Startskuddet til Hygge
Kl. 15 ringer startskuddet til hyggen. Naboer drager mod Karetmagerklubben og byder eftermiddagen velkommen med smil og god energi. Det er ikke blot en kaffepause; det er et ukueligt fællesskab, der mødes for at dele glæder og oplevelser.

Kaffen Brygger, Snakken Flyder
Mens kaffen langsomt brygger, går snakken i gang. Naboer deler historier om dagen, griner over små hverdagsbegivenheder og skaber et uformelt rum for samvær. Det er en pause fra travlheden, hvor kaffekopperne fyldes og fællesskabet vokser.

Fællessang og Toner
Når kaffen er klar, og kagerne er på bordet, fylder tonerne lokalet. Naboerne synger flittigt med på den sang, der er valgt til dagen, og der opstår en naturlig blanding af fællessang og musik.

Fællesskabets Magi
Det er ikke kun kaffe og småkager; det er magien ved fællesskabet. Tirsdag efter tirsdag forenes naboer over koppen, skaber stærke bånd og oplever, hvordan musik og sang kan bygge bro mellem mennesker.

Åbent for Alle
Enhver er velkommen til at deltage i denne hjertevarme tradition. Om du er en garvet sanger eller bare nyder lyden af fællesskab, vil tirsdag eftermiddag i Karetmagerklubben give dig en pause fra hverdagen og fylde dine sanser med kaffe, sang og fællesskab.

Åbent hus hver torsdag kl. 16-18