Søgning
16. januar 2024

Erfaringer fra Beboere

Erfaringer fra Beboere: Fortællinger om Karetmagerlunden

En af de største bekymringer, når man overvejer at flytte, er ofte afstanden fra daglige bekvemmeligheder. Men for nylig delte to af Karetmagerlundens beboere deres overraskende opdagelse. “Vi havde jo i første omgang tænkt, at det ligger langt fra midtbyen, men det gør det jo slet ikke! Så vi prøvede faktisk at måle afstanden i bil, så langt væk troede vi det var. Men vi kørte nede fra Vitus Bering Plads i centrum, hvor det viste sig, at der kun var 700 meter,” delte de grinende. Karetmagerlundens centrale placering har gjort det nemt for beboere at nyde byens bekvemmeligheder uden at skulle bekymre sig om store afstande. Med kun 700 meter til Vitus Bering Plads er Karetmagerlunden ikke blot et hjem, det er en central base, hvor beboerne har adgang til alt, hvad Horsens har at byde på.

Fællesskabets fodspor 

For Karetmagerlundens beboere er daglige gåture mere end bare motion – de er en del af det levende fællesskab. “Altså, vi går ofte ture i området, både hver for sig men også sammen med andre naboer. Det er fantastisk at have dette naturskønne område som vores daglige ramme. Man møder tit nogen, der er ude og gå, og det skaber en særlig forbindelse”, delte de to beboere.

Karetmagerlunden: Hvor hjem også er fællesskab 

Disse fortællinger giver et indblik i, hvordan Karetmagerlunden ikke kun er et sted at bo, men et sted, hvor fællesskabet og de overraskende opdagelser skaber en unik og berigende boligoplevelse. Måske er hjemmet ikke kun det sted, hvor vi hviler vores hoveder, men også det sted, hvor vi møder vores naboer og deler hverdagens små øjeblikke. 

Øget livskvalitet i fællesskabet 

At vælge Karetmagerlunden er mere end bare at have en bolig tæt på byen; det er at træde ind i et levested, der booster livskvaliteten. Beboerne hos Karetmagerlunden oplever, hvordan det at kalde denne unikke bolig deres hjem handler om mere end blot at have en adresse. Det handler om at have en base, hvor fællesskab, grønne områder og uventede nærvær bliver en naturlig del af ens hverdag.

Velkommen til Karetmagerlunden, hvor afstande forkortes af fællesskabets betydning, og hjemmet bliver et skattekammer af oplevelser. 

Åbent hus hver torsdag kl. 16-18