KARETMAGERLUNDENS FACILITETER

Som beboer får du stillet en lang række faciliteter til rådighed, eks. sikre cykelskure, grønne, rekreative oaser og opholdssteder i det fri og naturligvis en parkeringsplads til din bil. Men det er ikke det eneste:

For at hjælpe dig med at finde rundt og udforske disse faciliteter, har vi lavet et kort over de forskellige faciliteter, der gør det nemt for dig at få overblikket for hele boligområdet.
Yderligere informationer om disse faciliteter og tilbud får du herunder lige som du er velkommen til at kontakte vores engagerede beboer-team, der kan guide dig gennem alle fordelene og give dig et samlet overblik.

➡️ Klik her for at kontakte os 

OVERSKUELIG AFFALDSSORTERING

Karetmagerlundens overskuelige affaldssortering er let tilgængelig for alle beboere. Skraldespandene bliver tømt regelmæssigt efter kommunens regler, så områderne omkring skraldesystemerne altid fremstår rene og pæne.

Er der store affaldsdele, der ikke kan være i skraldeboksene, ringer man til Karetmagerlundens  beboerteam. Så hjælper de dig med at bortskaffe det.

CYKELSKURE

Karetmagerlundens beliggenhed så tæt på centrum, har mange af beboerne i stedet for en bil, en miljøvenlig og effektiv cykel eller en knallert.

På Karetmagerlundens område er der derfor 10 cykel- og knallertskure til rådighed. Og uanset om du foretrækker en cykel med rugbrødsmotor eller en el-cykel / el-knallert, er der plads. Opbevaringsskurene er designet og konstrueret, så sikkerheden er på plads. Og naturligvis er el-cykel- / el-knallertskurene forsynet med opladningsstik, så din transport altid står klar.
 

PARKERINGSMULIGHEDER

Hvor andre sværger til el-cykler, er der selvfølgelig også fortsat mange, der holder af  bekvemmeligheden ved en bil. Derfor er der også i hele Karetmagerlundens område mange P-pladser. Som udgangspunkt tilbyder vi gratis korttidsparkering i op til 3 timer. Er der behov for en mere permanent parkeringsløsning, er det muligt at leje en P-plads. Pris mv. fås ved kontakt til  Karetmagerlundens beboerteam.

En enkelt parkeringsplads kan rumme op til 4 bil-registreringer. Dette sikrer, at alle medlemmer af din husstand kan drage fordel af vores parkeringsfaciliteter.
 

TILGÆNGELIGHED

Da alle bygningerne i Karetmagerlunden er udstyret med elevatorer, er der nem og let adgang til alle etager, når du flytter ind, bærer på indkøbsposer eller bare skal ud eller ind fra dine daglige aktiviteter. Elevatorerne er der for at gøre dit liv lettere – for at kunne imødekomme en evt. nedsat mobilitet, så der er nem og bekvem adgang til alle etager for enhver.

GRØNNE OASER

I Karetmagerlunden er vi lidt stolte af de grønne oaser og arealer, hvor beplantningen  efterhånden er ved at være fuldt opvokset. Her kan man nyde en rolig stund med termokanden, avisen eller få en god snak med de andre beboere. De grønne områder har fra starten været en del af byggeriet. Der er flere nøje udformede oaser, skabt til at slappe af, få ny energi i og i det hele taget nyde roen i de naturlige omgivelser.

I de omhyggeligt designede grønne områder kan man nyde solen, og samtidig styrke forbindelsen med venner, familien og beboere generelt. Dyk ned i omgivelserne, hvor den milde brise og beroligende atmosfære skaber en tryg ramme for afslapning og fornyelse.

 

 

LEJLIGHEDSTYPER

Hos Karetmagerlunden tilbyder vi forskellige lejlighedstyper til alle aldre og behov:

2, 3 og 4-værelses lejligheder og seniorvenlige lejligheder, der kan tilpasses individuelle behov.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lejlighed type A
Se flere detaljer

Lejlighed type A

  • Størrelse: 58 - 64 m²
  • Antal rum: 2
  
6.700 - 7900 Kr.
Lejlighed type B
Se flere detaljer

Lejlighed type B

  • Størrelse: 100 - 107 m²
  • Antal rum: 3
  
9.800 - 9.950 kr.