INDRETNINGEN

Lejlighedernes åbne planløsninger giver en fin balance mellem funktionalitet og stil. Som lejer får du masser af plads og naturligt lys i dit hjem – og alle lejligheder har en sydvestvendt altan og derfor udeplads til at nyde den friske luft.

Store gulv-til-loft-vinduer skaber en indbydende og rummelig atmosfære i det moderne og åbne køkken-alrum. I Karetmagerlunden er alle lejligheder også udstyret med praktiske lameller, som kan skærme indkig udefra – og derfor kan du også ”være helt privat”.

KVALITETS MATERIALER

Kvalitet har haft højeste prioritet i tilblivelsen af Karetmagerlundens lejligheder. Her er udelukkende benyttet solide byggematerialer, der sikrer holdbarhed og langvarig komfort, og i indretningen har vi tilstræbt en unik planløsning og et design, der afspejler moderne æstetik og funktionalitet.

Karetmagerlundens lejligheder er alle med elevatorer, så enhver beboer eller gæst har nem adgang til lejlighederne – uanset mobilitetsgrad. Hos Karetmagerlunden vil vi nemlig gerne have, at beboerne oplever en bekymringsfri livsstil i vores nøje konstruerede lejligheder, hvor kvalitet og komfort er integreret i byggeriet.

KVALITET & STABILITET

I Karetmagerlundens lejligheder møder man høj kvalitet og funktionel indretning. Hver enhed er udstyret med essentielle hårde hvidevarer som komfur, køleskab og opvaskemaskine, så du er sikret disse bekvemmeligheder fra dag ét.

Lejlighedernes komfortable badeværelser har alle kvalitetsudstyr som bruser, håndvask og toilet. Enhver detalje i lejlighederne er solidt konstrueret, installeret og kontrolleret så de opfylder de højeste krav og standarder. Karetmagerlunden har de problemfrie rammer, hvor du kan udfolde lige præcis din livsstil og indrette dig til det gode liv. Her er ægte kvalitet og høj funktionalitet sat højt på dagsordenen. 

OPBEVARING

Stor fokus på funktionalitet betyder, at der i hver eneste af lejlighederne er rummelige og praktiske opbevaringsskabe i køkkenet med. Her gør det muligt at holde dine fornødenheder godt organiseret og let tilgængelige. Derudover er der på altanerne en nyttig opbevaringsboks – meget praktisk til nogle af de ting, der måske ikke kan eller skal være i lejligheden – f.eks. golf- eller andet sportsudstyr. 

TILGÆNGELIGHED

Da alle bygningerne i Karetmagerlunden er udstyret med elevatorer, er der nem og let adgang til alle etager, når du flytter ind, bærer på indkøbsposer eller bare skal ud eller ind fra dine daglige aktiviteter. Elevatorerne er der for at gøre dit liv lettere – for at kunne imødekomme en evt. nedsat mobilitet, så der er nem og bekvem adgang til alle etager for enhver.

 

LEJLIGHEDSTYPER

Hos Karetmagerlunden tilbyder vi forskellige lejlighedstyper til alle aldre og behov:

2, 3 og 4-værelses lejligheder og seniorvenlige lejligheder, der kan tilpasses individuelle behov.

Lejlighed type A
Se flere detaljer

Lejlighed type A

  • Størrelse: 58 - 64 m²
  • Antal rum: 2
  
6.700 - 7900 Kr.
Lejlighed type B
Se flere detaljer

Lejlighed type B

  • Størrelse: 100 - 107 m²
  • Antal rum: 3
  
9.800 - 9.950 kr.