I centrum af Horsens

Karetmagerlunden

Karetmagerlunden er lokaliseret på Emil Møllers Gade i Horsens, hvorfor at indre by kan nås på blot få minutter. Du vil bo tæt på indkøbsmuligheder, shopping, spisesteder samt det pulserende samt kulturelle byliv som Horsens tilbyder i form af mange koncerter, forbrugermesser og diverse andre attraktioner. Den korte afstand til togstationen gør det nemt at pendle til både Århus og Vejle, hvor man ligeledes finder utrolig mange spændende attraktioner.

Lyder dette som noget for dig? - Så er lejlighederne på Karetmagerlunden det helt rigtige valg.

Lejlighed i Horsens | nye lejligheder til leje
Natur-park-friluft-horsens-1000x734

Tæt på naturen/Bygholm Park

På Karetmagerlunden vil man altid være tæt på naturen og byen. Der findes i området omkring Karetmagerlunden en skøn natur, på trods af den meget centrale placering i Horsens midtby. I kort gåafstand fra lejlighederne finder man Bygholm Park, som er et fredet park- og naturområde, der indbyder til massevis af gode oplevelser i naturen. De gode stier rundt i parken og omkring søerne har gjort Bygholm Park til at samlingssted for motionister som ønsker løbe- og eller gåture i den naturskønne park.

Campus miljø

Karetmagerlunden bliver en af naboerne til det VIA Horsens nye campus. Fra sommeren 2021 flytter VIA sine uddannelser og forskningscentre i Horsens til topmoderne faciliteter i hjertet af Horsens. Den nye Campus bliver på i alt 27.000 kvadratmeter fordelt på to bygninger på fire etager og en på seks etager. Derudover opføres et innovationshøjhus på 16 etager. (Billede visualisering CASA A/S)

Campus-uddannelse-horsens