Horsens er en østjysk fjordby med en rig historie. En by der er under fortsat udvikling og derfor også gennem de seneste år har tiltrukket mange tilflyttere. Et attraktivt sted at bo med bl.a. rekreative parker og korte afstande til fjorden og den øvrige, charmerende østjyske natur, som eks. Sondrup bakker og den helt bynære Bygholm Park og Bygholm sø, der benyttes af mange løbere, motionister og naturelskere. Byen byder i sig selv på mange interessante kontraster mellem nybyggeri og den gamle bydel med sine smalle gader, torve og historiske bygninger.

I den nordlige del af Horsens by ligger Nørrestrand, et skønt natur og vådområde, der står i forbindelse med fjorden. Et fredet naturreservat med bl.a. havørne og flere forskellige ande- og vadefugle. Også et idéelt område med sine vandrestier og cykelruter. I det hele taget har Horsens mange muligheder for dem, der sætter pris på skøn natur.

VIA UNIVERSITY COLLEGE

”VIA” i daglig tale spiller en betydelig rolle inden for videregående uddannelser i Danmark. Et uddannelsessted, der er så tilgængeligt og unikt, at alle har mulighed at kigge indenfor, og bl.a. se den storslåede arkitektur, aulaen, et spændende interiør og mærke den internationale atmosfære. Det gælder i øvrigt også den smukke plads lige ved siden af skolen og ret overfor Horsens banegård og den lokale- og regionale busterminal. 

Foruden danske unge er VIA et meget søgt uddannelsessted for studerende fra bl.a. Afrika og Asien, Vesteuropa og Sydamerika.

Der er kun knap 5 minutters gang fra Karetmagerlunden til VIA. Så hvis du vælger at bo i en af vores lejligheder, vil du kommer du sandsynligvis ikke for sent til dine timer ;-)

NATUREN OMKRING HORSENS

Horsens er bogstaveligt en meget grøn by, der kalder på udeliv med picnic, løb og andre og fysiske udfoldelser. Byen har flere smukke parker – Bygholm Park, Lunden og Vitus Bering Park – der alle ligger inden for gåafstand fra Karetmagerlunden. Og så er der Horsens fjord, hvor Langelinie de seneste år er blevet en særdeles attraktiv og ganske bynær grøn plet til boldspil, badning og hyggelige timer. Husodde Strand ca. 4 km fra centrum er en anden mulighed for at få sig en frisk  dukkert med det Blå flag vajende i skyggen over det hvide sand. 

På begge sider af Horsens fjord findes naturskønne strækninger med skov og mange forskellige  vandre-og cykelmuligheder. I det hele taget er den naturlige skønhed i og omkring byen stor og indenfor ganske kort rækkevidde.

NORDSTERN ARENA & FORUM HORSENS

Nordstern Arena er meget mere end kun et fodboldstadion. Det er en også en kulturel arena for verdensklasse navne, der leverer storslåede musiske oplevelser for et publikum, der ofte søger hertil fra store dele af Skandinavien og det øvrige Europa. Her har bl.a. været kæmpekoncerter med Roling Stones, Madonna, og Elton John, The weeknd, Harry Styles m. fl. Nordstern Arena  er beliggende i gåafstand af Horsens centrum og er ganske enkelt stedet, der forener sportslig spænding og underholdning ét sted.

Udover sport og musik afholdes der ved Nordstern Arena og de nærliggende haller i Insero og Forum Horsens også messer, konferencer, shows og andre kulturelle begivenheder, der også tiltrækker interesserede fra nær og fjern. 

BYTORVET & CITY HORSENS

Bytorv Horsens med godt 30 butikker, er et indendørs slaraffenland for de shoppe-glade. 

En moderne og attraktiv indkøbsmulighed på Søndergade, byens nyrenoverede hovedstrøg. Bytorv Horsens er altid et livlig samlingssted for både lokale og besøgende. Fyldt med liv, caféer, aktiviteter og masser af tilbud, der gør det til et populært sted at tilbringe tid og nyde atmosfæren. 

Et perfekt sted at mødes og gå på opdagelse – både når det regner og når solen skinner. 
Og lige udenfor Bytorv Horsens, på hele Søndergade og i de hyggelige sidegader, finder man mange, spændende City-Horsens butikker og grønne områder med caféer og restauranter.

FÆNGSLET MUSEUM

Det tidligere Horsens statsfængsel fra 1853 er i dag en unik attraktion – ”FÆNGSLET” – med overnatningsmuligheder, café og et fantastisk museum, der bl.a. med interaktiv teknologi giver de besøgende mulighed for at komme tilbage i tiden og ”opleve livet bag fængslets mure”. Stedet fungerede som et af danmarks helt store fængsler frem til 2006.

Som besøgende kan man gå på opdagelse og udforske de gamle fængselsceller, etagerne, fængselsgården, vagttårnet og andre fascinerende dele af bygningen.

FÆNGSLET byder gennem på udstillinger og historier om berømte fanger, spektakulære flugtforsøg og den skiftende kriminalitetshistorie gennem tiderne. Deruden afholdes der konferencer og koncerter på området med op til 15.000 publikummer.

FORUM HORSENS

En af Horsens' mest betydningsfulde kultur- og sportsarenaer – et dynamisk samlingspunkt for både lokale og besøgende. Denne moderne og multifunktionelle arena tilbyder en bred vifte af arrangementer og begivenheder, der tiltrækker interesserede fra hele landet.

Som en af Danmarks største indendørsarenaer er Forum Horsens vært for en imponerende række koncerter med internationale musiknavne og spektakulære sceneshows, med spændende sportsbegivenheder – bl.a. håndboldkampe og gymnastikopvisninger. Året igennem byder Forum Horsens indenfor med begivenheder – koncerter, messer og konferencer – for enhver smag på programmet.

LANGELINJE & HAVNEPROMENADEN

Langelinje og havnen er to fantastiske og sammenhængende steder, der kombinerer smuk natur med det maritime miljø. Området langs det inderste af Horsens Fjord, har de seneste 10 år undergået store forandringer, og består i dag af flere nybyggerier og er i blevet en idyllisk oase, hvor besøgende kan nyde lyden af bølgeskvulp og frisk luft.

Langelinje, der ligger i forlængelse af promenaden og havnens boligområde, er et populært værested for byens borgere i alle aldre. Langelinies store græsareal med den 100 m lange badebro er et meget søgt og bynært rekreativt område til nogle afslappene timer ved vandet. Her ved fjordens blinkende vand kan der solbades, leges, spilles bold og bades. Langelinie byder også på aktiviteter som beachvolley og er et oplagt udgangspunkt for padlebords og anden vandsport.

Aqua Forum Horsens

Horsens’ badeland indbyder til timevis af leg, velvære, motion og svømning for alle. Aqua Forum det oplagt valg for enhver vandhund.
Svømmehallen byder på flere forskellige bassiner, hvor bl.a. de yngste kan plaske og lege i det lavvandede børnebassin, mens de mere erfarne svømmere kan udfordre sig selv i det store bassin. Udspringsbassinet er 4 meter dybt, og har 1 og 3 meter vipper plus et 5 meter udspringstårn. Der er også et varmtvandsbassin, der er ideelt til afslapning og vandgymnastik. 

Aqua Forum byder også på sjove oplevelser med vandrutschebaner og vandkanoner, der kan gi’ ekstra spas og glæde til svømmeturen. Familier kan også nyde massagedyserne, boblebænken, modstrømskanalerne og vandfaldet, der skaber en livlig strandstemning. (Foto: Aqua Forum)

LEJLIGHEDSTYPER

Hos Karetmagerlunden tilbyder vi forskellige lejlighedstyper til alle aldre og livsstils behov.

Vi tilbyder 2,3 og 4-værelses lejligheder, samt seniorvenlige lejligheder, der kan tilpasses efter behov.

Lejlighed type A
Se flere detaljer

Lejlighed type A

  • Størrelse: 58 - 64 m²
  • Antal rum: 2
  
6.700 - 7900 Kr.
Lejlighed type B
Se flere detaljer

Lejlighed type B

  • Størrelse: 100 - 107 m²
  • Antal rum: 3
  
9.800 - 9.950 kr.