KARETMAGERKLUBBEN

Beboerne med stor opbakning fra udlejer startet Karetmagerklubben – en aktivitetsgruppe for alle beboere i Karetmagerlunden. Der er derfor blevet etableret et aktivt og nærværende beboerfællesskab. Et initiativ der også har betydning for det gode liv. Af fællesskabet udspringer nemlig meningsfuldhed, liv og tryghed – uanset om man er ung, midt i livet eller senior.

Karetmagerklubben har til hensigt at være alles daglige eller ugentlige "forsamlingshus" med store og små arrangementer, med sammenkomster og oplevelser, der lyser op i hverdagen, skaber glimt i øjet eller måske sved på panden?

Klubben og arrangementerne er et frivilligt tilbud til alle beboere i Karetmagerlunden, og der er plads til initiativer og idéer fra enhver.
 

KARETMAGERKLUBBENS FACEBOOK GRUPPE

Som beboer i Karetmagerlunden bliver du medlem af Karetmagerklubbens Facebook gruppe. Her kan du skrive med beboere og læse om nye ideer og initiativer, der er med til at styrke fællesskabet og skabe et godt miljø. Det er også her, det praktiske omkring en events afvikling aftales. Siden informerer også om andre, lokale aktiviteter i Horsens. 

Facebook gruppen bruges også ofte til at løse evt. udfordringer. Her købes, sælges og byttes.

✅ Møde andre beboere

✅ Organisere begivenheder og andre aktiviteter

✅ Fortælle den gode historie

✅ Rapportere fejl og kontakt til beboerteamet

✅ Hjælp til selvhjælp

✅ Generelle information om boligkomplekset

✅ Dele fotos og videoer

2023 KARETMAGERKLUBBEN BESØGER - ELVIS PRESLEY MUSEUM & Hvidsten Kro

Hos Karetmagerlunden er der fokus på fællesskabet. Udlejeren inviterede d. 3. juni Karetmagerklubben på udflugt, hvor busturen gik til Memphis Mansion og Hvidsten Kro.

Der var stort fremmøde og opbakning til en hyggelig og oplevelsesrig dag med amerikansk kultur. Kort efter ankomst ved Memphis Mansion begyndte den guidede tur om Elvis Presleys liv, som straks fangede hele gruppens opmærksomhed. Efter rundvisningen og lidt tid til at kigge i Elvis' butikken gik turen videre til Hvidsten Kro, hvor det stod på en dejlig frokost, inden turen gik hjem igen.

LEJLIGHEDSTYPER

Hos Karetmagerlunden tilbyder vi forskellige lejlighedstyper til alle aldre og livsstils behov. 

Vi tilbyder 2,3 og 4-værelses lejligheder, samt seniorvenlige lejligheder, der kan tilpasses efter behov.

Lejlighed type A
Se flere detaljer

Lejlighed type A

  • Størrelse: 58 - 64 m²
  • Antal rum: 2
  
6.700 - 7900 Kr.
Lejlighed type B
Se flere detaljer

Lejlighed type B

  • Størrelse: 100 - 107 m²
  • Antal rum: 3
  
9.800 - 9.950 kr.