GÅ-AFSTANDE FRA KARETMAGERLUNDEN

Karetmagerlunden er det ideelle sted at bo for dem, der ønsker at være tæt på det meste. Beliggenheden i hjertet af byen, er en af dine helt store fordele.

Inden for ganske korte afstand findes et stærkt og varieret udvalg af butikker, supermarkeder, restauranter og caféer. Det gør det nemt at handle dagligvarer og ta’ hjemmefra for at nyde en middag ude – eller mødes med venner til en forfriskning

🚶‍♀️🚶‍♂️DESTINATIONER I GÅ-AFSTAND

✅ Horsens Station - 5 min. 

✅ Horsens centrum - 10 min. 

✅ FÆNGSLET - 15 min. 

✅ Horsens Havn - 20 min. 

✅ VIA University College - 5 min.

✅ Bygholm park - 10 min.

✅ Supermarked - 10 min.

✅ Horsens busterminal - 5 min.

I BIL TIL OG FRA KARETMAGERLUNDEN

Som beboer og pendler med egen bil er Karetmagerlundens placering et godt, dagligt udgangspunkt for enkel adgang til nabobyerne og motorvejsnettet. Byens centrale placering i det østjyske gør det f.eks. nemt at besøge ”Jyllands hovedstad” – Aarhus – godt 45 kilometer nord for Horsens. 

🚗DESTINATIONER I BIL

✅ Århus - 45 min.

✅ Vejle - 30 min.

OFFENTLIG TRANSPORT HOS KARETMAGERLUNDEN

Karetmagerlundens bynære placering byder også på korte afstande til offentlig transport. Der er mange muligheder med et bredt netværk af lokale- og regionale busser og tog.

Fra dit hjem i Karetmagerlunden er det let at komme rundt i byen eller besøge en af nabobyerne. Måske endda drage ud på en længere rejse med tog. Herfra får du busstoppesteder, busterminal og banegård inden for få 100 meters gåafstand. Karetmagerlunden er et trygt og moderne indrettet sted at bo, tæt på det meste – også de mange former for offentlig transport.

🚇 DESTINATIONER MED TOG

✅ Århus - 45 min. 

✅ København - 3 timer 

✅ Ålborg - 2 timer 

✅ Vejle - 30 min.

✅ Hamburg - 4 timer 30 min.

✅ Herning - 1 time 30 min.