TILGÆNGELIGHED

Da alle bygningerne i Karetmagerlunden er udstyret med elevatorer, er der nem og let adgang til alle etager, når du flytter ind, bærer på indkøbsposer eller bare skal ud eller ind fra dine daglige aktiviteter. Elevatorerne er der for at gøre dit liv lettere – for at kunne imødekomme en evt. nedsat mobilitet, så der er nem og bekvem adgang til alle etager for enhver.

Nyopførte 4-værelses lejligheder til leje

Karetmagerlunden er lokaliseret på Emil Møllers Gade i Horsens, hvorfor at indre by kan nås på blot få minutter. Du vil bo tæt på indkøbsmuligheder, shopping, spisesteder samt det pulserende samt kulturelle byliv som Horsens tilbyder i form af mange koncerter, forbrugermesser og diverse andre attraktioner. Den korte afstand til togstationen gør det nemt at pendle til både Århus og Vejle, hvor man ligeledes finder utrolig mange spændende attraktioner. 

Lyder dette som noget for dig? - Så er en 4-værelses lejlighed i Horsens på Karetmagerlunden det helt rigtige valg.

Lejligheden

Attraktiv 4-værelses lejlighed i hjertet af Horsens

Vores 4-værelses lejlighed består af entré, badeværelse, køkken/alrum kombineret med stue, tre regulære værelser, en sydvendt overdækket 13. m² stor altan med tilhørende depotrum. Lejligheden er indrettet med minimal spildplads, i gode gedigne materialer hvor kvaliteten er i højsæde. Hele lejligheden er desuden udstyret med gulvvarme. Lejlighederne med de  fire værelser er beliggende i stue etagen samt 1, 2, 3 og 4 sal.  

Areal fra 117 - 119 m² - Få mere information om lejligheden under boligtyper her!

Der er adgang via trappe og elevator til lejligheden.

GRØNNE OASER

I Karetmagerlunden er vi lidt stolte af de grønne oaser og arealer, hvor beplantningen efterhånden er ved at være fuldt opvokset. Her kan man nyde en rolig stund med termokanden, avisen eller få en god snak med de andre beboere. De grønne områder har fra starten været en del af byggeriet. Der er flere nøje udformede oaser, skabt til at slappe af, få ny energi i og i det hele taget nyde roen i de naturlige omgivelser.

I de omhyggeligt designede grønne områder kan man nyde solen, og samtidig styrke forbindelsen med venner, familien og beboere generelt. Dyk ned i omgivelserne, hvor den milde brise og beroligende atmosfære skaber en tryg ramme for afslapning og fornyelse.
 

 

FÆLLESSKABET Karetmagerklubben

Her finder du også et trygt fællesskab med plads til dig

Beboerne med stor opbakning fra udlejer startet Karetmagerklubben – en aktivitetsgruppe for alle beboere i Karetmagerlunden. Der er derfor blevet etableret et aktivt og nærværende beboerfællesskab. Et initiativ der også har betydning for det gode liv. Af fællesskabet udspringer nemlig meningsfuldhed, liv og tryghed – uanset om man er ung, midt i livet eller senior.

Karetmagerklubben har til hensigt at være alles daglige eller ugentlige "forsamlingshus" med store og små arrangementer, med sammenkomster og oplevelser, der lyser op i hverdagen, skaber glimt i øjet eller måske sved på panden?

Klubben og arrangementerne er et frivilligt tilbud til alle beboere i Karetmagerlunden, og der er plads til initiativer og idéer fra enhver.

Lejlighed i Horsens og tæt på naturen

Der findes i området omkring Karetmagerlunden en skøn natur, på trods af den meget centrale placering i Horsens midtby. I kort gåafstand fra lejlighederne finder man Bygholm Park, som er et fredet park- og naturområde, der indbyder til massevis af gode oplevelser i naturen. De gode stier rundt i parken og omkring søerne har gjort Bygholm Park til at samlingssted for motionister som ønsker løbe- og eller gåture i den naturskønne park.

Bygningerne

Byggeriet Karetmagerlunden opføres på Emil Møllers Gade i Horsens. Der opføres i alt 172 lejligheder som fordeles på syv etageejendomme. I første etape bliver tre af i alt syv etageejendomme opført med 59 leje lejligheder, der varierer i størrelser fra 58 – 119 m², som er fordelt på 2, 3 og 4 værelses lejligheder.

Bygningerne opføres med elevatorer samt store sydvendte overdækkede terrasser. Der anlægges en række grønne og beplantede fællesarealer, hvor der indbydes til kollektiv hygge og afslapning. Der er adgang via trappe og elevator til lejligheden.

3 værelses lejlighed | ledige lejeboliger | lejlighed i Horsens | Lejebolig i Horsens | 2-værelses lejlighed