Nyopført attraktiv 3-værelses lejlighed tæt på centrum

Vi udbyder flere nyopførte 3-værelses lejligheder, som består af entré, badeværelse, køkken/alrum kombinereret med stue, et regulær værelse. Lejligheden er indrettet med minimal spildplads, i gode gedigne materialer hvor kvaliteten er i høj sæde. Hele lejligheden er desuden udstyret med gulvvarme.

Lejlighedernes åbne planløsninger giver en fin balance mellem funktionalitet og stil. Som lejer får du masser af plads og naturligt lys i dit hjem – og alle lejligheder har en sydvestvendt altan og derfor udeplads til at nyde den friske luft.

Nyopførte leje lejligheder i Horsens

Karetmagerlunden er lokaliseret på Emil Møllers Gade i Horsens, hvorfor at indre by kan nås på blot få minutter. Du vil bo tæt på indkøbsmuligheder, shopping, spisesteder samt det pulserende samt kulturelle byliv som Horsens tilbyder i form af mange koncerter, forbrugermesser og diverse andre attraktioner. Den korte afstand til togstationen gør det nemt at pendle til både Århus og Vejle, hvor man ligeledes finder utrolig mange spændende attraktioner. 

Lyder dette som noget for dig? - Så har vi en 3 værelses lejlighed til leje i Horsens på Karetmagerlunden det helt rigtige valg.

Lejligheden

Attraktiv nyopført 3-værelses lejlighed i hjertet af Horsens

Vores 3-værelses lejlighed består af entré, badeværelse, køkken/alrum kombineret med stue, to regulære værelser, en sydvendt altan med tilhørende depotrum. Lejligheden er indrettet med minimal spildplads, i gode gedigne materialer hvor kvaliteten er i højsæde. Hele lejligheden er desuden udstyret med gulvvarme.

Areal fra 100 - 107 m² - Få mere information om lejligheden under boligtyper her!

Der er adgang via trappe og elevator til lejligheden.

KVALITET & STABILITET

I Karetmagerlundens lejligheder møder man høj kvalitet og funktionel indretning. Hver enhed er udstyret med essentielle hårde hvidevarer som komfur, køleskab og opvaskemaskine, så du er sikret disse bekvemmeligheder fra dag ét.

Lejlighedernes komfortable badeværelser har alle kvalitetsudstyr som bruser, håndvask og toilet. Enhver detalje i lejlighederne er solidt konstrueret, installeret og kontrolleret så de opfylder de højeste krav og standarder. Karetmagerlunden har de problemfrie rammer, hvor du kan udfolde lige præcis din livsstil og indrette dig til det gode liv. Her er ægte kvalitet og høj funktionalitet sat højt på dagsordenen. 

 

Lejlighed i Horsens og tæt på naturen

På Karetmagerlunden vil man altid være tæt på naturen og byen. Der findes i området omkring Karetmagerlunden en skøn natur, på trods af den meget centrale placering i Horsens midtby. I kort gåafstand fra lejlighederne finder man Bygholm Park, som er et fredet park- og naturområde, der indbyder til massevis af gode oplevelser i naturen. De gode stier rundt i parken og omkring søerne har gjort Bygholm Park til at samlingssted for motionister som ønsker løbe- og eller gåture i den naturskønne park.

Bygningerne

Byggeriet Karetmagerlunden opføres på Emil Møllers Gade i Horsens. Der opføres i alt 159 lejligheder som fordeles på syv etageejendomme. I første etape bliver tre af i alt syv etageejendomme opført med 59 leje lejligheder, der varierer i størrelser fra 58 – 119 m², som er fordelt på 2, 3 og 4 værelses lejligheder.

Bygningerne opføres med elevatorer samt store sydvendte overdækkede terrasser. Der anlægges en række grønne og beplantede fællesarealer, hvor der indbydes til kollektiv hygge og afslapning. Der er adgang via trappe og elevator til lejligheden.

ledige lejeboliger | lejlighed i Horsens | Lejebolig i Horsens | 2 værelses lejlighed 4 værelses lejlighed