• video_typing_cover
    Indvielse og Åbent Hus 1. juni kl. 14.00

    Vi holder indvielse og åbent hus for det færdige byggeri hos Karetmagerlunden, torsdag d. 1. juni. Kl 14:00 på Emil Møllers Gade 69

Åbent hus hver torsdag

Kom og se en møbleret fremvisnings lejlighed alle torsdage imellem kl. 16 og 18 på adressen Emil møllersgade 69A. Vi står klar med varm kaffe

ÅBENT HUS i KARETmagerlunden

Kom ind og se en komplet indrettet prøvelejlighed på Emil Møllersgade 69A st. th. – torsdage kl. 16:00 til 18:00. Vi står med kaffe på kanden.


Lækre og helt bynære 3 og 4-værelses lejligheder med elevator og depotrum udlejes.

Kig ind i dit måske kommende hjem? 👍

Aabent hus 2022

KARETMAGERklubben

KARETMAGERLUNDEN skal i fremtiden være båret af nærvær, tryghed og fællesskab 👍

Derfor har vi oprette KARETMAGERklubben, som er en aktivitetsgruppen for alle beboer i KARETMAGERLUNDEN. 🌻

Sidste chance for en "plads i solen"

Udlejning af den sidste etape med 24  lejligheder er gået gang. Har du også lyst til at bo tæt på centrum og samtidigt være tæt på natur og en lækker stor bypark med Jyllands måske længste JUNGLEBANE, å forløb og søer, så er Karetmagerlunden måske lige noget for dig.

Vi udbyder både 2, 3 og 4 værelses leje lejligheder. I Karetmagerlunden er du tæt på byliv og samtidig tæt på grønne områder.

Samtidig arbejder vi med fællesskab, tryghed, godt naboskab samt nærhed, da vi har startet et beboerfælleskab, hvor man mødes på tværs af lejerne til f.eks. en kop kaffe, eller tager på turer sammen. Vi kalder det KARETMAGERklubben.

Leje lejlighed horsens koekken spiseplads 650pix

Se vores prøvelejlighed

I samarbejde med Sinnerup boligindretning, har vi fået indrettet en af vores 4-værelses lejligheder. Er du interesseret i at bosætte dig i vores attraktiv boligområde på Karetmagerlunden, er du meget velkommen til at kontakte Nybolig Projekt på tlf. 7011 1100, og få en fremvisning af den nye og moderne indrettede prøvelejlighed. Se flere billeder af prøvelejligheden i vores galleri.

Lejlighed tæt på by og natur

Vil du gerne bo tæt på natur, men samtidig kun være få minutter fra byens centrum, tæt på indkøbsmuligheder, shopping, spisesteder, uddannelsessteder og det mangfoldige kulturliv Horsens? .. så er en lejlighed på Karetmagerlunden nok lige noget for dig!

Se vores film, hvor Karl Johan tager dig med på fremvisning.  Hvis du har lyst, så kontakt Karl på tlf. 7011 1100 og hør mere om vores lejligheder.

Se vores virtuelle fremvisninger

I Karetmagerlunden er vi igang med at opfører 59 leje lejligheder på 65, 108 og 118 m². Lejlighederne er beliggende i Emil Møllers Gade, der ligger få minutter fra bycentrum i Horsens, den nye Campus grund samt banegården. Har du lyst til at gå en tur, er Bygholm Park en fantastisk oplevelse og kun få minutters gang fra området.

Gå på opdagelse i vores lejligheder i en af vores virtuelle 3D fremvisninger.

Hvorfor flytte til Horsens?

Giv os 1 minut og 28 sekunder, og vi giver dig en række gode grunde til at flytte til Horsens Kommune. Bliv en del af flokken og skab fremtidens rammer for dit liv lige i hjerte af Danmark.

Kan jeg få boligstøtte?

Hvis du bor til leje i en bolig med eget køkken, kan du måske få boligstøtte. Læs mere om hvordan og hvor du eventuelt kan søge boligstøtte.

Mægler kontakt

Lejlighederne er til leje hos Nybolig Projektsalg/leje Horsens. Kontakt gerne  Karl Johan Thygesen for mere information på tlf. 7011 1100 eller direkte på 2084 8083. Er du interesseret i at bo i Karetmagerlunden i Horsens, er du meget velkommen til at udfylde vores venteliste formular. Så kontakter vi dig snarest muligt.